Настани

 

naslovna

Со одржување на ориентирската сесија, на 18 октомври, официјално започна да функционира Училишниот клуб на Црвен крст во нашата Гимназија. Сесијата беше изведена од страна на ...

Повеќе: ЗАПОЧНА СО РАБОТА УЧИЛИШНИОТ КЛУБ НА ЦРВЕН КРСТ ВО НАШАТА ГИМНАЗИЈА

 

naslovna

На 2 ноември, во Локалната библиотека „Гоце Делчев“ – Велес, се организираше работилница од проектот: „Караван на креативни работилници ...

Повеќе: РАБОТИЛНИЦА ОД ПРОЕКТОТ „КАРАВАН НА КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА КРЕАТИВНО ПИШУВАЊЕ“

 

naslovna

Учениците и одговорните ментори при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, кои со свои активности се вклучени во проектот „Инклузивни партнерства во заедниците“, спроведен од ...

Повеќе: ПРOEKT „ИНКЛУЗИВНИ ПАРТНЕРСТВА ВО ЗАЕДНИЦИТЕ“

 

naslovna

На 5 ноември, во Градската библиотека „Гоце Делчев” во Велес,...

Повеќе: 52. РАЦИНОВИ СРЕДБИ

Страница 1 од 81

Googlе Translate

Присутни

Денес608
Вчера842
Оваа недела1450
Овој месец15938
Вкупно504278

Во моментов присутни

11
корисници

Вторник, 19 Ноември 2019 17:37
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија