Литературен конкурс за ликот и делото на Коле Неделковски

Во организација на Клубот на писатели „Коста Солев Рацин“ Велес беше распишан литературен поетски конкурс на тема „Ликот и делото на Коле Неделковски “.

Право на учество имаа сите ученици од средните училишта во Општина Велес.

1
2
3
4
1/4 
start stop bwd fwd

 

Ученичката Симона Борова од IV-3 клас ја освои втората награда на овој поетски конкурс.

Наградите на свечен начин им беа доделени во село Војница на 04.09.2017 година каде што беше одржана културна манифестација.

Одговорeн професор: Александра Стојановска

Googlе Translate

Присутни

Денес27
Вчера153
Оваа недела27
Овој месец3590
Вкупно212222

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:19

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија