СПОРТСКА ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ – ПЛАНИНАРЕЊЕ: II ДЕЛ

Уште еден одлично поминат викенд во организација и реализација на проектната активност - ПЛАНИНАРЕЊЕ на Активот по Спорт и Спортски активности.

Пешачењето во недопрената природа на масивот Јакупица со прекрасните пејсажи, чистиот планински воздух, највкусната природна вода наполнета од самите извори, разните игри, шеги и другарувањето помеѓу учесниците се мотив повеќе, а воедно и покана за повторна дружба на сите Гимназијалци - добронамерници кои сакаат да ги почуствуваат убавините на ова прекрасно место.

1
2
3
4
5
6
7
8
1/8 
start stop bwd fwd

 

АКТИВ ПО СПОРТ И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ

Реализатори: Зоран Јованов и Петре Петрушевски

Googlе Translate

Присутни

Денес118
Вчера1021
Оваа недела2807
Овој месец7293
Вкупно234910

Во моментов присутни

4
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:24

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија