НАТПРЕВАР ПО ФИЛОЗОФИЈА

На 28 февруари 2019 година, во организација на Филозофското друштво на Македонија, Комисија на професори при ФДМ по групата филозофски предмети во средното образование, се одржа натпревар по филозофија на општинско ниво во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес со ученици од IV година

1

 

Регионалниот натпревар по филозофија ќе се одржи на 22 – 23 март, додека Државниот натпревар е на 6 април 2019 година на Филозофскиот факултет во Скопје.

1

 

Им поскуваме голем успех на нашите гимназијалци.

Одговорни професори:

д-р Бошко Караџов

м-р Пале Трпкова

Googlе Translate

Присутни

Денес241
Вчера851
Оваа недела2798
Овој месец12817
Вкупно375324

Во моментов присутни

9
корисници

Петок, 24 Мај 2019 07:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија