ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД ПОРТУГАЛИЈА

На 8 мај 2019 година, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ се одржа дисеминација на обуката одржана во рамките на проектот Еразмус +, во Фаро – Португалија.

Пред колегите се изврши презентација на практичната примена на нови образовни ИКТ-апликации и алатки во наставата. Колегите, присутни на оваа дисеминација, научија како истите да ги применат на своите часови.

1
2
3
1/3 
start stop bwd fwd

 

Одговорни професори:

Гордана Саздова

Ангелина Додов

Googlе Translate

Присутни

Денес238
Вчера851
Оваа недела2795
Овој месец12814
Вкупно375321

Во моментов присутни

6
корисници

Петок, 24 Мај 2019 07:37
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија