Настани

naslovna

На ден 28.10.2015 год. учениците од прва и втора година при СОУ “Гимназија Кочо Рацин” присуствуваа на обука „Превенција од болести на зависности“ од страна на...

Повеќе: Врсничка едукација

naslovna

Во рамките на проектните активности од областа на Литературни клубови и драмски секции во еко-училницата на СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ од Велес се одбележа...

Повеќе: Halloween

naslovna

Во периодот од 26.10.2015 – 01.11.2015 во Стразбург - Франција , учениците од СОУ„Гимназија Кочо Рацин“...

Повеќе: Стразбург - Франција

naslovna

Одбележување на месецот на книгата во нашата Гимназија продолжи и оваа учебна година. Поетскиот настан се одржа на 28.10 .2015 година во ЕКО училницата на...

Повеќе: ОДБЕЛЕЖАН МЕСЕЦОТ НА КНИГАТА

Страница 38 од 46

Googlе Translate

Присутни

Денес124
Вчера1021
Оваа недела2813
Овој месец7299
Вкупно234916

Во моментов присутни

2
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:42

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија