Настани

naslovna

На 25 април 2017 година, во црквата Свети Спас во Велес, беше одбележан историски датум значаен, како за историјата на Велес, така и за ...

Повеќе: Одбележување на значајни историски настани

naslovna

Во присуство на амбасадорот на Р.Чешка, Мирослав Радеш и градоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев, на 20. IV 2017, се одржа...

Повеќе: Учениците на СОУ Гимнaзија „Кочо Рацин” во посета на изложбата “Изминување на времето”

naslovna

Младите актери при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ Велес, членови на проектната активност Литературни клубови и драмски секции...

Повеќе: Премиерна изведба на театарска претстава „Адвокатот Патлен“

naslovna

Во контекст на грижата за здравјето,па и животот на младите луѓе нашата Гимназија беше домаќин на претставници од Македонски железници – транспорт од Скопје и од Велес...

Повеќе: Унапредување на здравственото воспитание и заштита на учениците

Страница 5 од 35

Googlе Translate

Присутни

Денес21
Вчера137
Оваа недела835
Овој месец2648
Вкупно201966

Во моментов присутни

5
корисници

Недела, 20 Август 2017 02:29

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија