Настани

 

naslovna

Секојдневната атмосфера во новинарските редакции на медиумите имаа можност да ја почувствуваат осумдесетина ученици од осум средни училишта ...

Повеќе: Медиумски ден – медиумска писменост

 

naslovna

Секоја иницијатива на учениците за организирана форма на активности која им причинува задоволство и во која се препознаваат, Активот по Спорт ...

Повеќе: МЕЃУКЛАСНИ И МЕЃУГЕНЕРАЦИСКИ НАТПРЕВАРИ

naslovna

Општинската организација на Црвениот Крст – Велес и нашата Гимназија, односно Активот по Спорт имаат долгогодишна соработка во најразлични форми. Се реализираат низа на проекти, крводарителски, хуманитарни акции ...

Повеќе: „НЕ БЛАГОДАРАМ, ЖИВОТОТ Е УБАВ“ – ПРЕДАВАЊЕ ЗА ДРОГИ И ЗАВИСНОСТИ

 

naslovna

Учениците од IV година од,,Гимназија Кочо Рацин “- Велес на 29.11.2017год.ја посетија Црквата ,,Св.Кирил и Методиј“-Велес,која е соборна црква...

Повеќе: ПОСЕТА НА ЦРКВАТА СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ- ВЕЛЕС

Страница 6 од 46

Googlе Translate

Присутни

Денес127
Вчера1021
Оваа недела2816
Овој месец7302
Вкупно234919

Во моментов присутни

4
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:44

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија