Настани

 

naslovna

Како дел од активностите за одбележување на јубилејот 160 години гимназиско образование и Денот на училиштето, на ден 22.11.2017 година ...

Повеќе: АКТИВНОСТИ НА АКТИВОТ МАТЕМАТИКА И ИНФОРМАТИКА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА УЧИЛИШТЕТО

 

naslovna

Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија, се реализира грандиозниот проект “Училишни спортски лиги“ поддржано од Владата на Република Македонија...

Повеќе: ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ПРОЕКТОТ “УЧИЛИШНИ СПОРТСКИ ЛИГИ“

naslovna

По повод патрониот празник на СОУ “Гимназија Кочо Рацин” Велес (22.11.2017) , во салата Бели Мугри во Велес на Свечена академија се одржа ...

Повеќе: ЈУБИЛЕЈ 160 ГОДИНИ ГИМНАЗИСКО ОБРАЗОВАНИЕ

naslovna

Активот по спорт го одбележа Денот на училиштето со низа на активности во форма на одржување на пријателски натпревари во кошарка со училишта од други општини од Републиката....

Повеќе: СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА УЧИЛИШТЕТО

Страница 7 од 46

Googlе Translate

Присутни

Денес124
Вчера1021
Оваа недела2813
Овој месец7299
Вкупно234916

Во моментов присутни

2
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:43

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија