Настани

naslovna

Во присуство на амбасадорот на Р.Чешка, Мирослав Радеш и градоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев, на 20. IV 2017, се одржа...

Повеќе: Учениците на СОУ Гимнaзија „Кочо Рацин” во посета на изложбата “Изминување на времето”

naslovna

Младите актери при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ Велес, членови на проектната активност Литературни клубови и драмски секции...

Повеќе: Премиерна изведба на театарска претстава „Адвокатот Патлен“

naslovna

Во контекст на грижата за здравјето,па и животот на младите луѓе нашата Гимназија беше домаќин на претставници од Македонски железници – транспорт од Скопје и од Велес...

Повеќе: Унапредување на здравственото воспитание и заштита на учениците

naslovna

Како дел од планираните активности за дисеминација на резултатите од Еразмус + Проектот -Математички Лавиринт, се одржа Панел сесија на 22 април 2017 година во Солун, Република Грција....

Повеќе: Дисеминација на резултатите од Проектот Математички лавиринт на Панел сесија во Солун

Страница 8 од 38

Googlе Translate

Присутни

Денес26
Вчера153
Оваа недела26
Овој месец3589
Вкупно212221

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:16

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија