Настани

naslovna

Во периодот од 9.05. до 12.05.2017 година, во огранизација на Првата детска амбасада во светот „МЕЃАШИ“, во Берово се одржа...

Повеќе: МИРОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

naslovna

На литературниот конкурс, распишан од страна на Локалната библиотека „Гоце Делчев“, во соработка со...

Повеќе: Наградени литературни творби

naslovna

Секоја година од нашето гимназиско образование носи убави спомени и сеќавања, кои засекогаш ќе останат дел од едно поглавје во нашите срца...

Повеќе: ЕКСКУРЗИЈА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ТРЕТА ГОДИНА

naslovna

На 12 мај 2017 година, во организација на Технолошко-металуршкиот факултет од Скопје и Здружението на металурзи на Република Македонија, се одржа државниот натпревар „Иновативни производи – 2017 “...

Повеќе: Натпревар „Иновативни производи – 2017“

Страница 9 од 41

Googlе Translate

Присутни

Денес27
Вчера171
Оваа недела354
Овој месец2009
Вкупно220740

Во моментов присутни

3
корисници

Среда, 13 Декември 2017 04:19

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија