Настани

naslovna

На 21 Ноември 2017 година, во просториите на библиотеката во нашата Гимназија се одржа работилница на тема „Крводарителство“ на која предавање и едукација ...

Повеќе: Предавање на тема „Крводарителство“

naslovna

На ден 7.2.2018 година, професорите по географија и физика овозможија учениците од втора година про СОУ Гимназија Кочо Рацин – Велес, да го посетат планетариумот во Скопје...

Повеќе: Посета на Планетариум

naslovna

Гимназијалците секогаш сакаат и умеат да ја покажат својата хуманост и човекољубие. Еден од начините да им се помогне на оние на кои помошта им е неопходна ...

Повеќе: КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

 

naslovna

Црвениот крст на Република Македонија има интерес и капацитет да развива организациони и едукативни можности за дисеминација. Во тие стратешки рамки, Општинскиот Црвен крст...

Повеќе: Едукација на тема ,,Крводарителството кај младите –доброволно дарување на крв“

Страница 10 од 54

Googlе Translate

Присутни

Денес195
Вчера671
Оваа недела866
Овој месец7945
Вкупно270002

Во моментов присутни

4
корисници

Вторник, 19 Јуни 2018 08:53

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија