Настани

naslovna

Талентот на младите гимназијалци, вљубеници во театарската уметност оваа година е награден со учество на реномираниот Меѓународен фестивал...

Повеќе: Претставата „Многу врева за ништо“ селектирана за изведба на Меѓународниот фестивал на аматерски...

naslovna

Во рамките на проектот „Меѓуетничка интеграција на младите во образованието“беше реализирана работилница со наслов „Врсничко насилство“. Во работилницата учествуваа30 ученици од мешан етнички состав од прва до трета година...

Повеќе: Од проектот „Меѓуетничка интеграција на младите во образованието“ - Работилница за врсничко...

naslovna

Нашето дружење започна кога се сместивме во автобусите и тргнавме кон Битола. Најпрво го посетивме античкиот град Хераклеа...

Повеќе: Екскурзија I година

naslovna

Со настапот на училишниот хор, кој ја интерпретираше химната на Гимназијата „Копачите“,компонирана според песната на нашиот патрон Рацин, започна годинешниов Отворен ден...

Повеќе: Отворен ден на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“

Страница 3 од 54

Googlе Translate

Присутни

Денес144
Вчера429
Оваа недела1198
Овој месец5848
Вкупно290726

Во моментов присутни

3
корисници

Петок, 21 Септември 2018 14:28

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија