Натпревари

naslovna

На ден 30.05.2018 година, во Младинскиот парк се одржа 44 –от Општински натпревар по прва помош...

Повеќе: Натпревар прва медицинска помош

naslovna

На државниот натпревар по Биологија кој се одржа на 19 Мај на ПМФ, покажавме дека го задржуваме континуитетот на натпревари по овој предмет...

Повеќе: Државен натпревар по биологија

naslovna

На 19.04.2018 година, во просториите на СУГСГ “Орце Николов“- Скопје се одржа Државниот натпревар по Македонски јазик и литература...

Повеќе: Државен натпревар по Македонски јазик и литература за трета година

naslovna

И оваа учебна година , на 27.04.2018 год во просториите на ОУ Блаже Конески од Велес се одржаа регионалните хорски и оркестарски натпревари како дел од проектните активности по музичка уметност...

Повеќе: СОУ “Гимназија Кочо Рацин” Велес, прво место на регионалните хорски и оркестарски натпревари

Страница 1 од 17

Googlе Translate

Присутни

Денес192
Вчера671
Оваа недела863
Овој месец7942
Вкупно269999

Во моментов присутни

3
корисници

Вторник, 19 Јуни 2018 08:46

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија