Државен натпревар по биологија

На Државниот натпревар по биологија кој се одржа на 9 мај во просториите на ПМФ - Скопје учествуваа ученици од прва и втора година од нашето училиште. Со овоено второ место се истакна ученичката Даниела Василеска од прва година под менторство на проф.Елизабета Николовска.

 bet slikai

Ученичките Ивана Цветкова , Ана Трајчева и Памела Дебарлиева од прва година под менторство на проф. Елизабета Николовска и ученикот Андреј Кодовски од втора година под менторство на проф. Евгени Ѓуров, по бројот на освоени бодови, добија пофалници за учество на натпреварот. Упатуваме честитки до сите ученици - учесници на овој натпревар.

Googlе Translate

Присутни

Денес604
Вчера842
Оваа недела1446
Овој месец15934
Вкупно504274

Во моментов присутни

8
корисници

Вторник, 19 Ноември 2019 17:36
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија