Пријателски ракометен натпревар во чест на Патрониот празник

Во чест на Патрониот празник на нашето училиште, ракометната екипа на СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ беше домаќин на ракометната екипа на СОУ Гимназија „Кирил и Методиј“ од Неготино.

1
2
3
4
5
6
7
1/7 
start stop bwd fwd

 

Натпреварот се одигра во мирна и пријателска атмосфереа, на кој нашиот тим постигна победа со резултат 23:21. Учениците покрај тоа што стекнаа натпреварувачко искуство, се здобија и со нови пријателства и желба за повторно натпреварување.

Стручен актив по Спорт и спортски активности

Ментор: Проф.Зоран Кочов

 

Googlе Translate

Присутни

Денес27
Вчера153
Оваа недела27
Овој месец3590
Вкупно212222

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:20

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија