Државен натпревар по биологија

На државниот натпревар по биологија кој се одржа на 23 април на Природно математичкиот факултет во Скопје, ученикот Михаил Донев од I-1 клас го освои второто место, а ученикот Антонио Јованов од I-4 клас третото место.

 prva

Честитки за учениците од прва и втора година кои учествуваа на овој натпревар и добија пофалници и дипломи за учество.

Одговорен професор: Елизабета Николовска

Googlе Translate

Присутни

Денес121
Вчера1021
Оваа недела2810
Овој месец7296
Вкупно234913

Во моментов присутни

4
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:33

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија