Книгата вечен извор на мудрост

Денес (01.06.2016год.) во медиотеката на ЛБ „Гоце Делчев“ со почеток од 18:00 часот беа доделени дипломите по повод литературниот конкурс „Книгата вечен извор на мудрост“. Истиот беше распишан од страна на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ од Велес по повод патрониот празник на библиотеката . Конкурсот беше поделен во повеќе категории, односно ученици од основно и средно образование. Наградени беа и ученици од нашето училиште.

1

Ученичката Симона Борова од II-3 клас освои прва награда,ученикот Кире Ацевски од I-3 клас беше пофален.

Честитки за постигнатиот успех на нашите ученици!

Професор :Александра Стојановска

Googlе Translate

Присутни

Денес26
Вчера153
Оваа недела26
Овој месец3589
Вкупно212221

Во моментов присутни

2
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:12

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија