Натпревар прва медицинска помош

На ден 30.05.2018 година, во Младинскиот парк се одржа 44 –от Општински натпревар по прва помош.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
1/9 
start stop bwd fwd

 

Учениците:Василија Јорданова, Моника Давиткова, Марија Николова, Александра Митева и Давор Давчевски, Бојан Ѓоргиев, како и резервните членови Надица Камчева, Ива Донева, Теодор Левков членови на Организацијата на Црвениот крст при Гимназијата „Кочо Рацин“ се натпреваруваа во давање прва медицинска помош. Натпреварот сеодржа во Младинскиот парк . Тимот во состав од овие ученици го освои второто место. Се надеваме на подобар пласман следната година.

 

 

Одговорeн професор: Елизабета Николовска

 

Googlе Translate

Присутни

Денес511
Вчера684
Оваа недела1883
Овој месец20804
Вкупно401705

Во моментов присутни

8
корисници

Среда, 26 Јуни 2019 18:51
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија