ВТОРО МЕСТО НА ПРОТИВПОЖАРНИОТ КВИЗ-НАТПРЕВАР

Во рамките на одбележување на Денот на ослободувањето на град Велес, под покровителство на Општина Велес, на 8 ноември 2018 година, се одржа 36. Општински противпожарен квиз-натпревар од областа на противпожарната заштита. Учество на овој квиз-натпревар земаа сите средни општински училишта.

1

 

Гимназијата ја преставуваше натпреварувачкиот тим во состав: Лилјана Ристова, Филип Трајановиќ и Ивана Кичукова, под менторство на наставник Силвана И. Печкова и го освои второто место. Нашите ученици беа добро подготвени и покажаа одлични познавања од областа на противпожарната заштита. Честитки до нив!

Одговорeн професор, Силвана И. Печкова

 

Googlе Translate

Присутни

Денес773
Вчера692
Оваа недела2991
Овој месец14338
Вкупно458370

Во моментов присутни

9
корисници

Четврток, 19 Септември 2019 23:58
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија