Натпревари

naslovna

На општинскиот натпревар по биологија во организација на Друштвото на биолози на Р.Македонија, кој се одржа во нашата Гимназија, учествуваа ученици...

Повеќе: Натпревар по биологија

naslovna

Учениците од нашата Гимназија имаат можност да проучуваат повеќе странски јазици. Оние кои сметаат дека знаењето на латинскиот јазик ќе им биде...

Повеќе: Општински натпревар по латински јазик

kniga

На 12.3.2016 година, во просториите на приватната Гимназија „Алгоритам“ – Скопје, се одржа Државниот рецитаторски натпревар...

Повеќе: ДРЖАВЕН РЕЦИТАТОРСКИ НАТПРЕВАР

naslovna

Денес (22.02.2016год.) во медиотеката на ЛБ „Гоце Делчев“ со почеток од 12:00 часот беа доделени дипломите по повод литературниот конкурс...

Повеќе: Мојот јазик-мојот идентитет

Страница 4 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес28
Вчера153
Оваа недела28
Овој месец3591
Вкупно212223

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:32

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија