Натпревари

naslovna

На распишаниот конкурс за рецитатори од страна на Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература на РМ, учество земаа и учениците од...

Повеќе: Рецитаторски натпревар

naslovna

Учениците од нашата Гимназија, кои го изучуваат латинскиот јазик и кои покажуваат интерес за потемелно проучување на тајните на овој...

Повеќе: Меѓународен натпревар по латински јазик

naslovna namalena

Согласно со планираните активности од Програмата за одбележување на 50 годишниот јубилеј на ССОУ ,,Коле Неделковски" од Велес и Денот на Патронот, во оваа...

Повеќе: Разгледница од моето место

naslovna

На 27 и 28 Ноември 2015 година во Скопје беше одржана Школата за млади физичари. Посетителите на Школата имаа можност да проследат повеќе демонстрации со демонстрациони...

Повеќе: Школа за млади физичари

Страница 5 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес26
Вчера153
Оваа недела26
Овој месец3589
Вкупно212221

Во моментов присутни

2
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:11

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија