Натпревари

naslovna

За поголем напредок на учениците од ракометната академија се одигра пријателски ракометен натпревар со екипата на „Бисинов-Вардар“...

Повеќе: Пријателски натпревар

naslovna

Неколку години наназад учениците од Гимназијата се вклучени во меѓународниот натпревар по латински јазик, организиран од „Еурокласика“-меѓународно здружение...

Повеќе: Меѓународен натпревар

naslovna

На 20.3.2015 година во нашата Гимназија се одржа првиот општински натпревар по латински јазик.На натпреварот учествуваа осум ученици...

Повеќе: Латински јазик

naslovna

Во рамките на XXVII Државен натпревар по македонски јазик и литература, на 16 мај 2015 година, во просториите на приватната Гимназија...

Повеќе: Рецитаторски натпревар

Страница 7 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес26
Вчера153
Оваа недела26
Овој месец3589
Вкупно212221

Во моментов присутни

2
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:12

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија