Натпревари

naslovna

На Државниот натпревар по биологија кој се одржа на 9 мај во просториите на ПМФ - Скопје учествуваа ученици од прва и втора година од...

Повеќе: Државен натпревар по биологија

kniga

Нашето секојдневие,се повеќе, го карактеризира динамичниот живот исполнет со рокови,обврски, одговорности на професионален план. Се помалку...

Повеќе: Повторно најдобри

naslovna

Модерната наука ги прогласи наноматеријалите за материјали кои ќе донесат големи промени и прогрес во модерната технологија...

Повеќе: Државен натпревар - Наноматеријали

DSCN0795

На регионалниот натпревар по биологија кој се одржа на 25 април, 2015 година во просториите на ССОУ „Димитрија Чуповски“, учество земаа...

Повеќе: Регионален натпревар по биологија

Страница 8 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес26
Вчера153
Оваа недела26
Овој месец3589
Вкупно212221

Во моментов присутни

2
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:11

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија