Натпревари

naslovna

Наноматеријалите и нанотехнологијата се научни области на кои во последниве децении им се посветува големо внимание. Научните работници се посветиле на нивното...

Повеќе: Наноматеријали

fizika

Гимназиското образование вклучува посветеност при изучувањето и на општествените и на природните науки....

Повеќе: Натпревари по физика

naslovna

Во организација на Секцијата за хемиско образование при Сојузот на хемичари и технолози на Р.Македонија, на 18 април 2015...

Повеќе: Регионален натпревар по хемија 2015

naslovna

И покрај тоа што мал број ученици го изучуваат рускиот јазик, желбата за продлабочување на знаењата од овој јазик...

Повеќе: Државен натпревар по руски јазик

Страница 9 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес28
Вчера153
Оваа недела28
Овој месец3591
Вкупно212223

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:31

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија