Натпревари

DSC0186a

Блог - натпреварот „Кажи нешто“ е проект во организација на здружението на граѓани ОХО под покровителство на Фондацијата е – Македонија, чија цел е промоција и популаризација на блогот и информатичките технологии како медиум за изразување.

Повеќе: Учество на блог - натпреварот „Кажи нешто“

hemija

Во организација на Сојузот на хемичари и технолози на Р.Македонија, на 25 мај 2014 година, на Институтот за хемија на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа првиот Државен натпревар по хемија за учениците од средните училишта во републиката.

Повеќе: Државен натпревар по хемија

s

Организација за мировно образование од мегаши. Учениците направија своја претстава

Повеќе: Две први награди на литературен конкурс!

Страница 12 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес28
Вчера153
Оваа недела28
Овој месец3591
Вкупно212223

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:32

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија