Натпревари

naslovna

Се чувствуваме горди и особено почестени што Гимназијата „Кочо Рацин“ оваа година е домаќи на 28 – миот Државен натпревар по...

Повеќе: Државен натпревар

naslovna

Гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци на 09.04 2016 година беше домаќин на Регоналниот натпревар по хемија за учениците од средните училишта за...

Повеќе: Регионален натпревар по хемија

naslovna

Здружението на информатичарите на Македонија, по дваесет и седми пат организираше циклус на натпревари по информатика, во областа на...

Повеќе: Натпревари по информатика

kniga

Покрај многубројните натпревари на кои учествува нашето училиште, е и натпреварот по македонски јазик и...

Повеќе: Натпревар по македонски јазик

Страница 3 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес28
Вчера153
Оваа недела28
Овој месец3591
Вкупно212223

Во моментов присутни

1
корисници

Понеделник, 23 Октомври 2017 04:32

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија