Еразмус

naslovna

Заинтересираните наставници ќе можат да аплицираат за придружба на група ученици при реализација на...

Повеќе: АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2019/2020...

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2019/2020 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира шест проекти во ...

Повеќе: АПЛИКАЦИЈА ЗА РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, како добитник на грант од страна на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, во учебната 2018/19 година, ќе реализира вкупно 6 обуки за 12 наставници од училиштето...

Повеќе: ОБУКА ЗА НАСТАВНИЦИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ЕРАЗМУС+

 

naslovna

Тамара, Јован, Панче, Даниела, Бојана, Дино, Ребека, Анета, Ања и Ангела неуморно го истражуваат НАНО светот...

Повеќе: Учество на Гимназијалци во размена во Италија преку проектот findNANO од програмата ЕРАЗМУС+

Страница 1 од 11

Googlе Translate

Присутни

Денес771
Вчера692
Оваа недела2989
Овој месец14336
Вкупно458368

Во моментов присутни

9
корисници

Четврток, 19 Септември 2019 23:56
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија