Анкета за ERASMUS+ обуки

Според планот за работа на училиштето и во оваа учебна година СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ ќе аплицира во програмата Еразмус+ со проект во Клучната акција 1 - Мобилност на наставен кадар со краен рок за аплицирање 5.02.2019 година. Сите заинтересирани наставници може да се пријават за обуките со пополнување на анкетата на следниот линк, но не подоцна од 28.01.2019 (понеделник).

1

 

Анкетата се пополнува на англиски јазик на следниот линк

 

 

 

 

 

 

 

 

Googlе Translate

Присутни

Денес239
Вчера851
Оваа недела2796
Овој месец12815
Вкупно375322

Во моментов присутни

7
корисници

Петок, 24 Мај 2019 07:38
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија