Меѓуетничка интеграција

naslovna

Планираните активности во годишната програма за учебната 2015/2016 година по мајчин јазик во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција во образованието

naslovna

Продолжија активностите во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во образованието, така што на 18 февруари дваесеттина ученици од...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција

Googlе Translate

Присутни

Денес120
Вчера1021
Оваа недела2809
Овој месец7295
Вкупно234912

Во моментов присутни

3
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:32

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија