Екстерно оценување

Резултати од екстерното тестирање одржано од 25.01 - 05.02.2016 год повеќе

ПРИГОВОРИ за екстерното тестирање ќе може да се поднесуваат до 10.02.2016 год

OСНОВАНИ ПРИГОВОРИ се оние кои се однесуваат на технички грешки во задачата кои оневозможиле истата правилно да биде решена од ученикот.

НЕОСНОВАНИ ПРИГОВОРИ се оние приговори кои се субјективен став (на членовите на Комисијата, наставниците, родителите, учениците или други засегнати субјекти) за постигањата и знаењата на ученикот (во текот на наставата), како и забелешки за изученоста на материјалот, тежината на тестот, психичката состојба на ученикот и слично.

Објавен е распоредот за екстерно тестирање на матурантите по денови. За да го прегледате распоредот кликнете на повеќе

 Или можете да ја посетите страната prasanjaeksterno.dic.edu.mk

Список на ученици кои треба екстерно да се тестираат во месец Август. Клик на повеќе

Резултати од екстерното тестирање одржано во Јуни месец повеќе

ПРИГОВОРИ за екстерното тестирање ќе може да се поднесуваат на 26, 29 и 30.06.2015.

OСНОВАНИ ПРИГОВОРИ се оние кои се однесуваат на технички грешки во задачата кои оневозможиле истата правилно да биде решена од ученикот.

НЕОСНОВАНИ ПРИГОВОРИ се оние приговори кои се субјективен став (на членовите на Комисијата, наставниците, родителите, учениците или други засегнати субјекти) за постигањата и знаењата на ученикот (во текот на наставата), како и забелешки за изученоста на материјалот, тежината на тестот, психичката состојба на ученикот и слично.

Страница 2 од 3

Googlе Translate

Присутни

Денес196
Вчера671
Оваа недела867
Овој месец7946
Вкупно270003

Во моментов присутни

5
корисници

Вторник, 19 Јуни 2018 08:54

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија