УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНА ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ ПО СПОРТ И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ - ПЛАНИНАРЕЊЕ

Учениците од Велешката гимназија од прва, втора и трета година заедно со своите ментори Петре Петрушевски и Зоран Јованов го реализираа практичниот дел од проеткната активност планинарење. На расположението кај учениците влијаеше убавото време и прекрасните предели на планината Јакупица. Со ведар и натпреварувачки дух учениците го посетија и планинарскиот дом Чеплес под рководство на професорот Зоран Кочов. На радостите и насмевките им немаше крај. Новите пријателства исто така беа дел од оваа планинарска прошетка со надеж дека ќе останат долготрајни.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
01/27 
start stop bwd fwd

 

Иако прошетката беше едноднeвна ќе остане незаборавна со желба следната да трае повеќе денови.

Googlе Translate

Присутни

Денес117
Вчера1021
Оваа недела2806
Овој месец7292
Вкупно234909

Во моментов присутни

4
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:16

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија