Претставување на броеви во компјутер. Претставување на алгоритми :


Програмирање, редоследна и изборна контролна структура :

 

  • Програмирање и програмски јазици превземи
  • Процес на изработка на една програма превземи
  • Презентација на готов програмски код превземи
  • Основни елементи на програмски јазик превземи
  • Аритметички операции и логички изрази превземи
  • Основни типови на податоци и доделување вредност на променлива превземи
  • Структура за избор од две можности превземи
  • Структура за избор од повеќе можности превземи

одговорен професор:

Дејан Тошевски

 

Googlе Translate

Присутни

Денес120
Вчера1021
Оваа недела2809
Овој месец7295
Вкупно234912

Во моментов присутни

3
корисници

Недела, 25 Февруари 2018 06:31

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија