Мисија

Мултикултурно училиште кое ги афирмира современите стандарди и димензии на образованието и воспитанието почитувајќи ги индивидуалните потреби на учениците

Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Googlе Translate

Присутни

Денес193
Вчера671
Оваа недела864
Овој месец7943
Вкупно270000

Во моментов присутни

4
корисници

Вторник, 19 Јуни 2018 08:46

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија