Access

Размена на ученици

razmena ucenici

Е-дневник

e dnevnik

Математички лавиринт

mat lab

Известување

Категорија: Известување

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес до учениците од прва година и ...

Повеќе...

Категорија: Известување

naslovna

Почитувани ученици, На 24,25 и 26 Септември 2018 година ние инспекторите од Државниот просветен инспекторат ...

Повеќе...

Категорија: Известување

naslovna

Испитната програма за матура по предметот Македонски јазик и литература Ви е достапна на...

Повеќе...

Категорија: Известување

Во периодот од септември 2017 година до септември 2019 година во рамки на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ од Велес повторно ќе се реализира Access програмата. Програмата е поддржана од Амбасадата на САД во Скопје, а се ...

Повеќе...

Googlе Translate

Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Распоредот на часови по класови за online наставата за учебната 2020-2021 година, може да се превземе на следниот линк

Размена на ученици

Размена на ученици во Cordoba, Spain повеќе 

Размена на ученици во Plymouth, UK повеќе 

Размена на ученици во Lutraki, Greece повеќе 

Размена на ученици во Bratislava, Slovakia повеќе 

Размена на ученици во Strasbourg, France повеќе

Размена на ученици во Mardin, Turkey повеќе 

Размена на ученици во Cluj, Romania повеќе 

Присутни

Денес131
Вчера405
Оваа недела888
Овој месец10771
Вкупно664877

Во моментов присутни

6
корисници

Среда, 25 Ноември 2020 06:54

РАСПОРЕД

   

   


Baner erazmus


Категорија: Натпревари

Категорија: Еразмус

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“- Велес

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија