Access

Размена на ученици

razmena ucenici

Е-дневник

e dnevnik

Математички лавиринт

mat lab

Протокол за подигање на учебници за прва година

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес до учениците од прва година и нивните класни раководители го упатува следното ИЗВЕСТУВАЊЕ.

 

Googlе Translate

Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Распоредот на часови по класови за online наставата за учебната 2020-2021 година, може да се превземе на следниот линк

Размена на ученици

Размена на ученици во Cordoba, Spain повеќе 

Размена на ученици во Plymouth, UK повеќе 

Размена на ученици во Lutraki, Greece повеќе 

Размена на ученици во Bratislava, Slovakia повеќе 

Размена на ученици во Strasbourg, France повеќе

Размена на ученици во Mardin, Turkey повеќе 

Размена на ученици во Cluj, Romania повеќе 

Присутни

Денес244
Вчера385
Оваа недела1442
Овој месец9904
Вкупно698582

Во моментов присутни

2
корисници

Четврток, 25 Февруари 2021 15:01

РАСПОРЕД

   

   


Baner erazmus


Категорија: Натпревари

Категорија: Еразмус

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“- Велес

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија