Access

Известување

Oglas

Размена на ученици

razmena ucenici

Е-дневник

e dnevnik

Математички лавиринт

mat lab

Активности

Категорија: Натпревари

naslovna

На регионалниот натпревар по англиски јазик, во организација на ЕЛТАМ МК ...

Повеќе...

Категорија: Еразмус

naslovna

Наставниците по математика и природни науки од сите партнерски држави развиваат и ...

Повеќе...

Категорија: Настани

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, во рамките на програмата Еразмус+, учествува во проект за ...

Повеќе...

Категорија: Еразмус

naslovna

Проектот DEVCULT има за цел да предложи ефективни решенија за интеграција, социјална инклузија и ...

Повеќе...

Googlе Translate

Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Резултати од одбрана на проектна матурска задача.

Размена на ученици

Размена на ученици во Cordoba, Spain повеќе 

Размена на ученици во Plymouth, UK повеќе 

Размена на ученици во Lutraki, Greece повеќе 

Размена на ученици во Bratislava, Slovakia повеќе 

Размена на ученици во Strasbourg, France повеќе

Размена на ученици во Mardin, Turkey повеќе 

Размена на ученици во Cluj, Romania повеќе 

Присутни

Денес542
Вчера496
Оваа недела2618
Овој месец7900
Вкупно735566

Во моментов присутни

5
корисници

Петок, 14 Мај 2021 21:58

РАСПОРЕД

   

   


Baner erazmus


Категорија: Натпревари

 • Државен натпревар по биологија

  naslovna

  На Државниот натпревар по биологија кој се одржа на 9 мај во просториите на ПМФ - Скопје учествуваа ученици од прва и втора година од...

   
 • Македонски јазик и литература

  kniga

  Покрај многубројните натпревари на кои учествува нашето училиште, е и натпреварот по македонски јазик и литеаратура...

   
 • Разгледница од моето место

  naslovna namalena

  Согласно со планираните активности од Програмата за одбележување на 50 годишниот јубилеј на ССОУ ,,Коле Неделковски" од Велес и Денот на Патронот, во оваа...

Категорија: Еразмус

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“- Велес

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија