Презентација на корективно компезеторни вежби со реквизити

Во рамките на програмата по наставниот предмет Спорт и спортски активности, професорите ги запознааа учениците со реквизитите и вежбите за отстранување на деформитети и правилно држење на телото кај младите.

P2100003
P2100004
P2100007
P2100010
P2100025
P2100027
P2100029
P2100034
P2100035
1/9 
start stop bwd fwd

Презентацијата на реквизитите во соработка со поканетите гости од Medicus help, се одржа во спортската сала на Гимназијата на 10 февруари 2015 година.

За демонстрација на вежбите беа ангажирани шест ученички, во присуство на сто и педесет ученици. Тие дознаа за начинот на употреба на реквизитите и користа кои ја добиваат преку нивната употреба.

Организатори:

Актив по Спорт и спортски активности

Googlе Translate

Присутни

Денес293
Вчера563
Оваа недела293
Овој месец13657
Вкупно651539

Во моментов присутни

7
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 13:00
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија