ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА: „УМЕТНОСТА МОРА ДА БИДЕ ВЕРНА НА СЕБЕСИ, ТАА НЕ Е НИЧИЈА СЛУГИНКА“

Ученичката Пале Ѓорѓиева од четврта година, под менторство на професор Љубица Темелковска, освои трета награда на државно ниво на литературен конкурс по француски јазик за најдобра творба во поезија и проза на темa: „Уметноста мора да биде верна на себеси, таа не е ничија слугинкa!“ организиран од страна на Филолошки факултет „Гоце Делчев“ – Штип.

1
2
1
2
1/2 
start stop bwd fwd

 

Искрено и посакуваме понатамошни успеси на секое животно поле.

Ментор:

Љубица Темелковска

Googlе Translate

Присутни

Денес295
Вчера531
Оваа недела1648
Овој месец7329
Вкупно524305

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 20 Февруари 2020 16:46
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија