ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД ПОРТУГАЛИЈА

На 8 мај 2019 година, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ се одржа дисеминација на обуката одржана во рамките на проектот Еразмус +, во Фаро – Португалија.

Пред колегите се изврши презентација на практичната примена на нови образовни ИКТ-апликации и алатки во наставата. Колегите, присутни на оваа дисеминација, научија како истите да ги применат на своите часови.

1
2
3
1/3 
start stop bwd fwd

 

Одговорни професори:

Гордана Саздова

Ангелина Додов

Googlе Translate

Присутни

Денес220
Вчера481
Оваа недела1654
Овој месец3851
Вкупно841390

Во моментов присутни

9
корисници

Четврток, 09 Декември 2021 10:27
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија