Покана

За доставување на понуди за изведување на ученички екскурзии во прва, втора и трета година во учебната 2019-2020 година за учениците од СОУ ,, Гимназија Кочо Рацин " - Велес.

Детални информации на следниот линк

Googlе Translate

Присутни

Денес295
Вчера531
Оваа недела1648
Овој месец7329
Вкупно524305

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 20 Февруари 2020 16:48
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија