Годишен извештај за 2019 година

1

Годишен извештај за 2019 година

Извештај за распределба и стекнување на средства за 2019 година

 

Googlе Translate

Присутни

Денес307
Вчера486
Оваа недела1276
Овој месец6414
Вкупно596315

Во моментов присутни

5
корисници

Среда, 15 Јули 2020 13:50
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија