Резултати од одбрана и презентација на матурска проектна задача

Во согласност со Насоките за постапување бр. 08-4147 од 25.03.2020 година и Уредбата со законска сила за примена на Законот за средното образование за време на вонредна состојба („Службен весник на Република Северна Македонија“ број 76/2020 година), Наставничкиот совет на СОУ “Гимназија Кочо Рацин” Велес на 16.04.2020година ги утврди Резултатите од одбрана и презентација на матурска проектна задача преку далечинско учење.

Резултати

Googlе Translate

Присутни

Денес44
Вчера424
Оваа недела870
Овој месец870
Вкупно575545

Во моментов присутни

8
корисници

Среда, 03 Јуни 2020 01:56
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија