Известување за упис во учебната 2020/2021 година.

Известување за прием на документи

Пријава

Протокол

 

Googlе Translate

Присутни

Денес533
Вчера594
Оваа недела533
Овој месец14255
Вкупно636306

Во моментов присутни

7
корисници

Понеделник, 28 Септември 2020 18:54
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија