КОДЕКСИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ

Наставата прeку далечинско учење, е формален вид на настава во периодот додека трае состојбата со пандемијата од Ковид 19, одобрен од Министерството за образование и наука.

Наставата прeку далечинско учење ќе се реализира во сите паралелки од прва до четврта година во училиштето.

Кодекс за однесување на ученици во услови на настава прeку далечинско учење можете да го симнете на следниот линк

Кодекс за однесување на родители во услови на настава прeку далечинско учење можете да го симнете на следниот линк

Кодекс за однесување на наставниците во услови на настава преку далечинско учење можете да го симнете на следниот линк

Googlе Translate

Присутни

Денес432
Вчера507
Оваа недела432
Овој месец13749
Вкупно807795

Во моментов присутни

5
корисници

Понеделник, 27 Септември 2021 19:31
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија