Списоци на примени ученици во прва година по класови

Примените ученици во прва година за учебната 2020/2021 се распоредени во пет паралелки на македонски наставен јазик и една паралелка на албански наставен јазик.

Список на 1-1 клас

Список на 1-2 клас

Список на 1-3 клас

Список на 1-4 клас

Список на 1-5 клас

Список на 1-6А клас

Ви посакуваме многу успех и весели средношколски денови!

Googlе Translate

Присутни

Денес228
Вчера385
Оваа недела1426
Овој месец9888
Вкупно698566

Во моментов присутни

5
корисници

Четврток, 25 Февруари 2021 13:58
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија