Најдобра творба по повод 1 Ноември – Денот на осигурувањето

По повод 1 Ноември – Денот на осигурувањето, Агенцијата за супервизија на осигурување, распиша конкурс на кој нашата ученичка Анѓела Драган од 3-2 клас се здоби со награда за најдобра литературна творба – есеј на тема „Важноста на осигурувањето за мене и мојата иднина“, под менторство на проф. Цветанка Карамаркова. Честитки со желби за понатамошни успеси!

1

Googlе Translate

Присутни

Денес37
Вчера155
Оваа недела876
Овој месец326
Вкупно1040550

Во моментов присутни

3
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 07:04
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија