ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ДЕЛЧЕВ“

По повод распишаниот литературен конкурс на тема: „Пред споменикот на Делчев“, Локалната библиотека „Гоце Делчев“, Велес ги награди нашите ученици:

1. Никола Трендафилов од IV-4 клас ја освои ПРВАТА НАГРАДА, ментор: Александра Стојановска;

2. Стефанија Јакимовска од III-5 клас ја освои ВТОРАТА НАГРАДА, ментор: Магдалена Сарагинова;

3. Стефани Стојчева од I-4 клас ја освои ТРЕТАТА НАГРАДА, ментор: Магдалена Сарагинова.

1
2
1
2
1/2 
start stop bwd fwd

 

Googlе Translate

Присутни

Денес36
Вчера155
Оваа недела875
Овој месец325
Вкупно1040549

Во моментов присутни

3
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 07:01
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија