Крводарителска акција

Општинската организација на Црвениот крст од Велес, на 7 декемри 2022 г. организираше крводарителска акција во нашето училиште во просториите на библиотеката. Нашите ученици и дел од колегите, на хуман начин дадоа скромен придонес дарувајќи крв за оние на кои ќе им биде потребна.

2
3
4
1/3 
start stop bwd fwd

 

Благодарност до сите учесници во оваа акција.

Одговорeн професор:

Елизабета Николовска

Googlе Translate

Присутни

Денес195
Вчера317
Оваа недела817
Овој месец8141
Вкупно1020944

Во моментов присутни

3
корисници

Среда, 29 Март 2023 21:09
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија