Настани

naslovna

Одбележување на месецот на книгата во нашата Гимназија продолжи и оваа учебна година. Поетскиот настан се одржа на 28.10 .2015 година во ЕКО училницата на...

Повеќе: ОДБЕЛЕЖАН МЕСЕЦОТ НА КНИГАТА

naslovna

Учениците од нашата Гимназија што учествуваа во размената на ученици помеѓу Општина Велес и Општината Шербур, Долна Нормандија, овојпат имаа задача...

Повеќе: Проект „Споделено Наследство“

naslovna

Во рамките на проектот „Споделено наследство“, реализиран помеѓу Општина Велес и Општина Шербур, Октавиљ регион Долна Нормандија, Р. Франција...

Повеќе: проект Споделено наследство

naslovna

Успешно завршена манифестација ДЕН НА ГРАВОТ 2015, која се имплементира од ЦЕД во соработка со Општина Теарце и Македонското еколошко друштво...

Повеќе: ДЕН НА ГРАВОТ 2015

Страница 77 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес338
Вчера563
Оваа недела338
Овој месец13702
Вкупно651584

Во моментов присутни

4
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 14:38
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија